talafou1.jpg

Mata tioata fa'afeso'ota'i

O tioata fa'afeso'ota'i atamai, o se augatupulaga fou o tekinolosi fa'alavalava, e le'i leva ona atia'e ma e fa'amoemoe e fa'afouina le lalolagi o le soifua maloloina.

O nei tioata fa'afeso'ota'i o lo'o i ai le tele o masini fa'apipi'i e mafai ona iloa ma mata'ituina vaega eseese o le soifua maloloina, e pei o le maualuga o le kulukose o le toto, fatu, ma le fa'asusu.E mafai fo'i ona latou tu'uina atu fa'amatalaga moni ma fa'aaliga i tagata fa'aoga, e mafai ai ona vave ma sa'o le fa'alavelave pe a iai ni fa'aletonu.

I le faaopoopo atu ia latou talosaga faafomaʻi, o tioata faʻafesoʻotaʻi atamai e iai foʻi le gafatia e faʻaogaina i matata o taʻaloga ma faʻafiafiaga.E mafai e tagata taʻalo ona faʻaogaina e mataʻituina a latou faʻatinoga ma faʻamalieina a latou toleniga, aʻo tagata e matamata i ata tifaga e mafai ona fiafia i se poto masani faʻatasi ma faʻaopoopoga mea moni faʻapipiʻi.

O le atina'eina o tioata fa'afeso'ota'i atamai ose taumafaiga fa'atasi i le va o tagata su'esu'e, inisinia, ma fa'apolofesa tau soifua maloloina.O le tele o kamupani, tetele ma laiti, ua latou faʻatupeina tele i lenei tekinolosi, ma le faʻamoemoe e vave aumai i le maketi.

Ae ui i lea, o loʻo i ai pea nisi o luʻitau e manaʻomia ona foʻia aʻo leʻi maua lautele tioata faʻafesoʻotaʻi atamai.Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le faʻaleleia o le eletise ma faʻamatalaga faʻamatalaga ina ia mautinoa le umi ma le faʻatuatuaina o le faʻatinoga.E le gata i lea, o loʻo i ai atugaluga e uiga i faʻamatalaga faalilolilo ma le saogalemu e manaʻomia ona faʻatalanoa.

E ui lava i nei lu'itau, o tioata fa'afeso'ota'i atamai o lo'o i ai se folafolaga tele i le fa'aleleia atili o le soifua maloloina ma le fa'aleleia o galuega a le tagata.E iai le faamoemoe o le a avea ma vaega tāua o o tatou olaga i se taimi lata mai.


Taimi meli: Mati-03-2023